Greenbasket Items: 0 | Totaal: € 0,00

Green Story


GROEN IS HET NIEUWE GOUD
!

Duurzame producten en slimme mobiliteit zijn hip. Het bewustzijn van duurzaamheid groeit bij consumenten en bedrijven. Duurzaam ondernemen wordt steeds populairder, waardoor bedrijven een beter imago bereiken en een concurrentievoordeel behalen. 

GreenGoodies inspireert door middel van een aantrekkelijk assortiment. Dit assortiment is ingedeeld in vier segmenten.


1. BespaarBox
Om optimaal te kunnen besparen op energie en water in en om het huis heeft GreenGoodies voor u een aantal BespaarBoxen samengesteld. Deze BespaarBoxen zijn niet alleen voor consumenten handig en voordeling. Ook woningcorporaties en gemeenten maken gebruik van de BespaarBoxen in bijvoorbeeld renovatie of leefbaarheidsprojecten.

2. BespaarProducten

In deze categorie biedt GreenGoodies een brede range aan fraaie bespaarproducten, klusproducten en huishoudelijke producten zoals de DoucheCoach, RadiatorFolie en de Lunchskins.

3.
 Duurzame Kerstkaart

De Duurzame Kerstkaart is niet alleen "leuk"om te geven, maar ook praktisch. Het is een kaart met een dubbele boodschap die je vrienden, familie en klanten direct aan het denken zet.

4. Net Anders

In de categorie Net Anders staan vernieuwende producten met een duurzaam verhaal. De houten brillen van Wooden Made, de fietsen van RoetzBike & BlackstartBike en de Wooden USB Sticks. Producten van gerecyclede en natuurlijke materialen, met winst voor mens en natuur. 


GreenGoodies is een onderdeel van Twinstone B.V. Twinstone werkt aan groene en sociale duurzaamheid. Wij werken aan minder gebruik van energie, water en grondstoffen én aan een betere omgang en samenwerking met elkaar. Groene én sociale duurzaamheid versterken elkaar!

 

Anders denken anders doen